Klassieke selfdrive met dat tikkeltje meer

Aantal dagen:
15 dagen, Classic Selfdrive

Wat kan u verwachten:
Een rondreis voor de trendgevoelige én gourmet reiziger.  De mooiste plekjes in de Kaap worden op een originele manier gecombineerd. Deze rondreis is doorspekt met intense ervaringen en een verblijf in intimistische lodges of guesthouses. Op uw  eigen tempo doorkruist u schitterende landschappen en neemt u deel aan een scala van activiteiten. Na een dag van ontdekkingen en ervaringen geniet u van een uitmuntende service en culinaire hoogstandjes. En als kers op de taart een verblijf in Sanbona Wildlife Reserve! Een aanrader voor iedere levensgenieter: exclusief, persoonlijker…. en onvergetelijk!

Indicatieve reissom:
€ 5.500 à € 6.500 per persoon

Beknopt programma

Dag 1 – Brussel-Kaapstad
Lijnvlucht naar Kaapstad.

Dag 2-4 – Kaapstad
U land  s’ morgens in Kaapstad en wordt per transfer overgebracht naar uw hotel. U verblijft in een centraal gelegen boetiekhotel vanwaar u verschillende excursies en activiteiten kunt plannen.
Cape Cadogan Boutique Hotel, ontbijt

Dag 5-6 – Overberg-Hermanus
U rijdt via glooiende velden, schitterende zeezichten, en indrukwekkende landschappen naar de regio van Hermanus. U maakt een boottocht, een rit per quadbike, een vogelsafari en een natuurwandeling.
Mosaic, volpension en activiteiten

Dag 7-8 – De Hoop Nature Reserve
U rijdt naar de kust waar u verblijft in een uniek natuurreservaat met prachtige stranden en flora. Geniet van mooie wandelingen en in het seizoen de walvissen die dicht aan de kust voorbijzwemmen.
Morukuru Beach Lodge, ontbijt en avondmaal

Dag 9-10 – Kleine Karoo-Sanbona Wildlife Reserve
U rijdt via Swellendam naar Sanbona Wildlife Reserve. U wordt ondergedompeldin het gebied van de Kleine Karoo, een semi-woestijn gebied met prachtige landschappen en uitzichten.
Dwyka Tented Lodge, volpension en activiteiten

Dag 11-13 – Franschhoek
Uw volgende bestemming is het idyllische Franschhoek, gelegen in de Kaapse wijnstreek. U kan verschillende activiteiten ondernemen: wandelen,  bezoek aan een wijngaard,  het historische Stellenbosch bezoeken, met de Franschhoek Wine Bus door de wijngaarden rijden, kaasproeverij, …..
Leeu House, ontbijt

Dag 14 – Kaapstad-Brussel
U rijdt naar terug naar Kaapstad voor de retourvlucht naar Brussel.

Dag 15 – Brussel
Aankomst in Brussel.

ONZE REIZEN IN ZUID-AFRIKA