Op het ritme van de onbekende natuur

Aantal dagen:
12 dagen, Safari

Wat kan u verwachten:

Geen platgetreden paden voor u? De safari door de zuidelijke parken van Tanzania opent de mooiste stukjes ongerepte natuur. Minder toegankelijk, maar zoveel unieker. Ruwe natuur waarin de wilde dieren zich schuilhouden achter de dichte begroeiing: deze ongerepte wildernis biedt u nog echte ontdekkingen. Tijdens deze reis ervaart u het voorrecht van een verblijf in maagdelijke natuurdomeinen – met een knipoog naar ons koloniale verleden. De gamedrives, wandelsafari’s, fly-camping  en verrassende ontmoetingen met het vele wild ontplooien zich op het ritme van de natuur. Zo hebben ze keer op keer verrassende ervaringen voor u in petto. De accommodaties zijn een variatie van luxe tentenkampen tot basic mobiele tentenkampen! U kan de route/accommodaties aanpassen naar wens

Indicatieve reissom:
€ 7.500 à € 9.900 per persoon

Beknopt programma

Dag 1 – Brussel-Dar Es Salaam
Lijnvlucht naar Dar Es Salaam.

Dag 2-4 – Selous Game Reserve
Bij aankomst aansluitende vlucht naar Selous Game Reserve. U verblijft in het noordelijke deel van Selous Game Reserve, aan de Rufiji Rivier. Dit is een heel wildrijk gebied en de wild- en vogelobservatie vanuit het kamp is vaak spectaculair. Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan gamedrives in een open 4×4 voertuig, de bush te voet verkennen of de rivier afvaren in een boot.
Roho Ya Selous, volpension en activiteiten

Dag 5-7 – Ruaha National Park
Vlucht naar de airstrip van Ruaha waar u wordt opgewacht door uw gids van Kichaka. U verblijft 3 nachten in een mobiel tentenkamp vanwaar u prachtige bushwandelingen maakt. Dit is dé manier om u volledig onder te dompelen in deze imposante natuur.
Kichaka Camp, volpension en activiteiten

Dag 8-10 – Katavi National Park
Transfer naar de airstrip voor de vlucht naar Katavi National Park. Katavi is zo afgelegen dat er nauwelijks toeristen komen. Met een professionele gids gaat u op safari. Ook heeft u de mogelijkheid om een wandelsafari te maken. De avonturiers onder u kunnen een nacht gaan flycampen ( een nacht onder de sterrenhemel verblijven onder een muskietennet, uiteraard onder begeleiding).
Chada Katavi Camp, volpension en activiteiten

Dag 11 – Dar Es Salaam-Brussel
Retourvlucht via Dar Es Salaam.

Dag 12 – Brussel
Aankomst in Brussel.

ONZE REIZEN IN TANZANIA