Project Description

Onweerstaanbaar voor de comfortabele avonturier

Aantal dagen:
13 dagen, Avontuur

Wat kan u verwachten:
Pionieren in Zambia. Een kano safari over de Lower Zambezi River: word één met de natuur tijdens deze intense beleving. Slapen bij de dieren? Uw eerste safari nacht vergeet u nooit,. Alleen een dunne tentenwand scheidt u van de wildernis. Na enkele nachten voelt u zicht helemaal verbonden met de natuur. U komt in contact met de lokale bevolking, piept binnen in hun dagelijkse leven, en neemt deel aan verschillende activiteiten zoals kanovaren, vissen, boottochten, wandelen, gamedrives… Op het ritme van de natuur verkent u de rivier en het Lower Zambezi National Park in al haar pracht en praal. Een ideale rondreis voor families of vrienden die samen quality time in de bush willen beleven in een authentiek decor met een prettig prijskaartje. De Zambia River Trail biedt net dat tikkeltje meer voor een onvergetelijke zafari in Afrika.

Indicatieve reissom:
€ 6.500 à € 8.500 per persoon

Beknopt programma

Dag 1 – Brussel-Lusaka
Lijnvlucht naar Lusaka.

Dag 2 – Lusaka
Bij aankomst in Lusaka wordt u opgewacht voor de transfer naar uw boetiekhotel waar u kan ontspannen na de lange vliegreis,
Latitude 13, ontbijt en avondmaal

Dag 3-7 – Zambia River Trail
’s Morgens wordt u opgehaald voor de rit naar Lower Zambezi. Hier vertrekt u per kano langs de rivier oever naar Tsika Island waar u 2 nachten verblijft. De kanotochten zijn legendarisch, in alle stilte schuifelt u door een magisch decor met de meest verrassende ontmoetingen. De stilte is indrukwekkend, de natuur overweldigend. De laatste 3 nachten verblijft u in Chongwe River Camp.
Zambia River Trail, volpension en activiteiten

Dag 8-11 – Lower Zambezi National Park
Gamedrive dwars door Lower Zambezi National Park naar Amanzi Camp, gelegen in een sprookjesachtige omgeving. Met slechts 4 tenten op een afgezonderde locatie, geniet u hier van privacy, rust en sereniteit. Veel wild, goede gidsen en lekker eten zijn maar enkele van de ingrediënten die u worden voorgeschoteld. Uw favoriete plek wordt zeker de lounger op uw privébalkon. En afkoelen kan in het zwembad aan de rivier zodat u niets van de actie mist. Dit is Zambia op haar best, met uw verrekijker in de aanslag beleeft u hier een avontuur op uw maat.
Amanzi Camp, volpension en activiteiten

Dag 12 – Lusaka-Brussel
Retour per vlucht naar Lusaka waar u incheckt voor uw vlucht naar Brussel,

Dag 13 – Brussel
Aankomst in Brussel en einde van deze bijzondere rondreis.

Uitgebreid dagprogramma op aanvraag

ONZE REIZEN IN ZAMBIA