Project Description

Een pallet van natuur en avontuur

Aantal dagen:
14 dagen, Safari

Wat kan u verwachten:
South Luangwa is een unieke bestemming en dé bakermat van de wandelsafari’s, een unieke manier om u te laten meeslepen door de magie van de bush. Deze rondreis is een ode aan dit majestueuze park met een onbeschrijfelijke pracht en praal die u vanaf dag één verleidt.
Geniet van onze bush luxury : een service van hoge kwaliteit zorgen voor comfort, zonder afbreuk te doen aan het authentieke bushgevoel dat zo belangrijk is voor een geslaagde safari. De gidsen zijn zonder uitzondering zeer ervaren, en zij zorgen ervoor dat u het wildreservaat ten volle ervaart. Gamedrives en wandelsafari’s wisselen elkaar af,  Dit is Zambia pur sang en een ideale keuze voor eenieder die op zoek is naar een onvergetelijke ervaring! Uw verblijf aan Lake Malawi is de kers op de taart – geniet van de idyllische setting en de weldoende rust.

Indicatieve reissom:
€ 8.900 à € 9.900 per persoon

Beknopt programma

Dag 1 – Brussel-Lusaka
Lijnvlucht naar Lusaka.

Dag 2 – Lusaka
Bij aankomst in Lusaka wordt u opgewacht voor de transfer naar uw boetiekhotel waar u kan ontspannen na de lange vliegreis,
Latitude 13, ontbijt en avondmaal

Dag 3-5 – South Luangwa-Nsefu
Transfer naar de luchthaven van Lusaka voor de vlucht naar South Luangwa. Tafika Camp organiseert safaritochten per 4×4-voertuig door de bush. U kunt tevens schitterende wandelingen maken door de wildernis. Tegen een meerprijs neemt uw gastheer u mee op een vlucht over het South Luangwa National Park met een zeer licht vliegtuigje – een geweldige ervaring.
Tafika Camp, volpension en activiteiten

Dag 6-8 – North Luangwa
Korte vlucht naar North Luangwa. Een verblijf in North Luangwa doet denken aan de dagen van Hemingway. Mwaleshi Camp is exclusief gespecialiseerd in wandelsafari’s. U komt tijdens wandelingen minder wild tegen dan tijdens een safari met een 4×4-voertuig elders, maar de ontmoetingen zijn des te indrukwekkender.
Mwaleshi Camp, volpension en activiteiten

Dag 9-11 – South Luangwa-Luangwa River
Vlucht naar Mfuwe voor de gamedrive naar Kakuli Camp, gelegen aan de Luangwa River met uitzicht op uitgestrekte open vlaktes langs de oever van deze imposante waterpartij. In het moerassige savannelandschap grazen verschillende antilopensoorten. Omdat het kamp zich op een exclusieve locatie bevindt, zult u weinig of geen andere mensen tegenkomen tijdens uw safari’s.
Kakuli Camp, volpension en activiteiten

Dag 10-12 – Malawi, Lake Malawi
Gamedrive naar Mfuwe airport voor de vlucht naar Lilongwe waar u wordt opgewacht voor de transfer naar Blue Zebra Lodge, Vanuit de lodge hebt u een prachtig uitzicht over Lake Malawi, Geniet van de rust en de prachtige locatie, of trek erop uit voor een verkenning van de omgeving,
Blue Zebra Island Lodge, volpension

Dag 13 – Lilongwe-Brussel
Retour naar Lilongwe waar u incheckt voor uw vlucht naar Brussel,

Dag 14 – Brussel
Aankomst in Brussel en einde van deze bijzondere rondreis,

Uitgebreid dagprogramma op aanvraag

ONZE REIZEN IN ZAMBIA