Project Description

Onweerstaanbaar safarikoppel: Zambia en Zimbabwe

Aantal dagen:
12 dagen

Wat kan u verwachten:
Proef het beste van twee werelden: het imposante Zimbabwe én het exclusieve Zambia. Een onweerstaanbaar duo voor een aantrekkelijke … zafari.
U wilt buffels, olifanten en roofdieren zien – geen toeristen. Zimbabwe en Zambia bedienen u op uw wenken: verschillende wilde dieren doorkruisen de uitgestrekte open vlaktes. De spoorzoeker die het pad voor u uitstippelt, brengt u haast oog in oog met de mooiste Afrikaanse dieren. Deze rondreis leidt u van hoogtepunt naar hoogtepunt. U scheert over de onweerstaanbare landschappen van Zimbabwe en Zambia. Hun ongerepte schoonheid vindt haar gelijke in de kleinschalige, authentieke tentenkampen met een persoonlijke service, waarin u zich ’s nacht oplaadt voor een volgende ontdekkingstocht.
Een reis door de mooiste wildernis die u ooit moet beleefd hebben.

Indicatieve reissom:
€ 8.800 à € 9.900 per persoon

Beknopt programma

Dag 1 – Brussel-Lusaka
Lijnvlucht naar Lusaka.

Dag 2 – Lusaka
Bij aankomst in Lusaka wordt u opgewacht voor de transfer naar uw boetiekhotel waar u kan ontspannen na de lange vliegreis,
Latitude 13, ontbijt en avondmaal

Dag 3-5 – Kafue – Busanga Plains
Transfer naar de luchthaven voor de spectaculaire vlucht naar Kafue National Park. Net ná het regenseizoen zijn de Busanga Plains het meest spectaculair met een overvloed aan wild en vogels. Wanneer de vlakte meer opdroogt zijn er grote aantallen puku’s, lechwe’s, buffels, en wildebeesten te zien.
Shumba Camp, volpension en activiteiten

Dag 6-8 – Mana Pools
Retourvlucht naar Lusaka en aansluitend transfer over land naar Chirundu waar u de boot neemt naar uw lodge in Mana Pools. Mana Pools bestaat uit waterpoelen, zandbanken, open graslanden, gemengde bossen met ebben- en mahoniebomen, wilde vijgen en de ‘ondersteboven’ baobabs. Deze verschillende habitats vormen een uniek ecosysteem dat grote concentraties wild aantrekt.
Little Ruckomechi Camp, volpension en activiteiten

Dag 9-10 – Victoria Falls
Chartervlucht naar Victoria Falls. Bij aankomst in Victoria Falls transfer naar uw lodge op het private eiland Kandahari. Een ideale afsluiter van deze Essential Africa; volledig privacy en omringd door natuurschoon neemt u op uw eigen ritme afscheid van de wildernis.
Victoria Falls Island Lodge, volpension en activiteiten

Dag 11 – Victoria Falls-Brussel
Transfer naar de luchthaven van Victoria Falls waar u incheckt voor uw retourvlucht.

Dag 12 – Brussel
Aankomst in Brussel

Uitgebreid dagprogramma op aanvraag

ONZE REIZEN IN ZAMBIA