Project Description

Ontmoeting met de wilde natuur

Aantal dagen:
14 dagen

Wat kan u verwachten:
Word één met de natuur: met een verblijf in eenvoudige, authentieke bushcamps. U droomt weg in comfortabele tenten, en spoelt in de outdoor douches de wildernis van u af. Het perfecte decor voor een intense Afrikabelevenis. Slapen bij de dieren ? Uw eerste safarinacht vergeet u nooit. Alleen de tentenwand scheidt u van de wildernis – terwijl de typische natuurgeluiden u in slaap wiegen. Na enkele nachten voelt u zich helemaal verbonden met de natuur.
Dompel u onder in de natuurlijke pracht en praal. En ontdek het échte Zambia tijdens unieke safaritochten te voet en per jeep. Wedden dat deze avonturenreis nog jaren nazindert?

Indicatieve reissom:
€ 7.100 à € 8.900 per persoon

Beknopt programma

Dag 1 – Brussel-Lusaka
Lijnvlucht naar Lusaka.

Dag 2 Lusaka
Bij aankomst in Lusaka wordt u opgewacht voor de transfer naar uw lodge.
Latitude 15°, ontbijt en avondmaal

Dag 3-5 – South Luangwa-Zungulila
Vlucht naar Mfuwe en aansluitend transfer dwars door het park naar Zungulila Bushcamp. Zungulila ligt erg afgelegen op een heuvel met een schitterend panoramisch uitzicht over de grote vlakte en de rivier. U start met de verkenning van dit ongerepte gebied te voet en per gamedrive.
Zungulila Bushcamp, volpension en activiteiten

Dag 6-8 – South Luangwa-Chindeni
Chindeni Bush camp bestaat uit vier fraai ingerichte luxe tenten met uitzicht over de lagune die vele vogels en dieren aantrekt. Chindeni Bush Camp biedt wandel safari’s en gamedrives aan. Maar u kunt ook heerlijk vanuit uw luie ligstoel op uw veranda genieten van wat de bush u te bieden heeft.
Chindeni Bushcamp, volpension en activiteiten

Dag 9-12 – Lower Zambezi
Chartervlucht van Mfuwe naar Jeki airstrip in het Lower Zambezi National Park. Potato Bush Camp biedt u een authentieke wildernis ervaring en u verblijft hier bijna letterlijk tussen de nijlpaarden en de olifanten. U vindt hier een ontembare kracht en schoonheid van de natuur. U maakt gamedrives, boot- en kanotochten en mooie wandelingen.
Potato Bush Camp, volpension en activiteiten

Dag 13 – Lusaka-Brussel
Transfer naar de airstrip voor de vlucht naar Lusaka en aansluitend uw retourvlucht naar Brussel.

Dag 14 – Brussel
Aankomst in Brussel en einde van deze bijzondere rondreis

Uitgebreid dagprogramma op aanvraag

ONZE REIZEN IN ZAMBIA