Project Description

Groots, puur en luxueus

Aantal dagen:
12 dagen, The Best of Zambia

Wat kan u verwachten:
Het credo van deze indrukwekkende safari? Less is moreminder toeristen en meer onbeschrijflijke ervaringen.
De onmetelijke grootsheid van Zambia ontdekt u het beste vanuit de lucht. U scheert in een vliegtuig over de adembenemende landschappen, reist in Busanga Plains per helikopter naar uw lodge, en gaat tijdens een hemelse ballonsafari op ontdekkingstocht.
Tijdens de gamedrives en wandelsafari’s staat u oog in oog met dat wilde landschap én zijn bewoners.
Uw safari is doorspekt met authentieke ervaringen en luxueuze verblijven. In de intimistische lodges of tentenkampen geniet u van een uitmuntende service, culinaire hoogstandjes, gezellige high tea’s en romantische sundowners onder een schitterende sterrenhemel. Onovertrefbaar!

Indicatieve reissom:
€ 9.900 à € 12.900 per persoon

Beknopt programma

Dag 1 – Brussel-Lusaka
Lijnvlucht naar Lusaka.

Dag 2-4 – South Luangwa National Park
Bij aankomst in Lusaka aansluitende vlucht naar het wereldberoemde South Luangwa National Park, het meest bekende park van Zambia. Het is één van de laatste wild- en natuurparadijzen in Afrika, beroemd om haar ongerepte schoonheid, verschillende habitats en de grote wildconcentraties rond de Luangwa rivier. U neemt deel aan traditionele safari’s in een open safarivoertuig en  wandelsafari’s.
Chinzombo Lodge, volpension en activiteiten

Dag 5-7 – Lower Zambezi National Park
Transfer naar de luchthaven van Mfuwe voor de korte vlucht naar het Lower Zambezi National Park. Tijdens uw verblijf hebt u een fenomenaal uitzicht over de rivier. Behalve nijlpaarden en krokodillen vindt u aan de oevers van de Zambezi rivier ook vele andere wildsoorten. U maakt hier gamedrives, kano- en boottochten.
Chiawa Camp, volpension en activiteiten

Dag 8-10 – Kafue National Park
Transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Kafue National Park. De Busanga Plains in het noorden van Kafue National Park hebben een bijzonder ecosysteem. Het terrein is zeer open, en de eindeloze vlakte wordt slechts hier en daar onderbroken door kleine eilandjes begroeid met struiken en palmbomen. Tijdens de gamedrives beleeft u ongetwijfeld enkele schitterende safarimomenten.
Shumba Camp, volpension en activiteiten.

Dag 11 – Lusaka-Brussel
Korte vlucht naar Lusaka waar u incheckt voor uw retourvlucht naar Brussel.

Dag 12 – Brussel
Aankomst in Brussel.

Uitgebreid dagprogramma op aanvraag

ONZE REIZEN IN ZAMBIA