WIE ZIJN WE?

ARCHITECTEN VOOR UW REIS

Méér dan u zelf had kunnen bedenken

Droom het (on)mogelijke. En laat ons uw reis ontwerpen. Dan krijgt u wat u wilt … en meer. Want als gepassioneerde reiziger kennen we de bijzonderste adresjes en de verste uithoeken. En als doorzomerde reisarchitecten zoeken we net zo lang tot we precies voelen naar welke emoties en ervaringen u op zoekt bent.

Een reisstijl is heel persoonlijk. Het zegt veel over wie u bent, en hoe u het leven beleeft en ervaart. Daarom verwerken we al uw verzoeken in uw reis – ook de schijnbaar frivole. Zo past ze u als een handschoen. Praat met ons: uw inbreng is cruciaal. Wedden dat u op ideeën komt, waaraan u zelf nog niet dacht?

ALLEEN MAAR BELEVEN EN GENIETEN

U hebt bij ons een streepje voor: wij willen graag een rol spelen in de organisatie van uw reisbelevenis. U hoeft zelf niets uit te pluizen. Vertel ons wat u wilt. Wij luisteren en adviseren. Ontwerpen én boeken. U … moet alleen nog vertrekken. En genieten van al het moois dat u te wachten staat.

Reissuggesties waarover is nágedacht.

Door emoties ontstaat vaak originaliteit en die vindt u vaak terug in onze reissuggesties. Zin om uw reiskriebels nu al te prikkelen? Flaneer dan door onze website,  laat u inspireren en vertel ons wat u bevalt. Wilt u meer weten? Samen stippelen we een heel persoonlijk reisontwerp uit dat uw bijzondere reiswensen vertaalt.

KAVIAAR EN KABELJAUW

Exclusief hoeft niet per se onbetaalbaar en excentriek te zijn: u kunt baden in luxe én een authentieke ervaring in primitieve omstandigheden beleven. Wij bieden meer dan mooischrijverij: onverwachte reisideeën en originele combinaties zijn onze specialiteit.

Budgetvriendelijke reizen op een hoog niveau – het kan en het bestaat. Onze lokale agenten sturen ons regelmatig promoties en prijsverlagingen door, die wij op onze beurt graag aan u doorspelen. Vraag dus zonder schroom naar de beste deals!

INDICATIEVE REISSOM

De prijzen op de website dienen enkel als richtlijn voor het budget dat u voor een reisbelevenis vooropstelt. Kinderkortingen, langer verblijf, reisperiode, aantal deelnemers, promoties, prijsschommelingen en koerswijzigingen beïnvloeden de reissom. Vraag ons vrijblijvend om prijsinformatie. U mag erop vertrouwen dat de prijs-kwaliteitsverhouding van al onze reisvoorstellen optimaal is. Wij zijn niet gebonden aan kennelijke fouten en vergissingen in prijzen of beschrijvingen op onze website.

WAAR WIL U NAAR TOE?

Afrika is groots – in zijn natuurpracht, in zijn wilde dieren, in zijn gastvrijheid … én in zijn vakantiemogelijkheden. Op safari in Afrika … bij iedereen roept het andere beelden op. Bij Advalorem zijn we alleen geïnteresseerd in hoe u een safari wilt beleven. Met vrienden, als koppel, in groep, of liever individueel? Er zijn mogelijkheden genoeg. U gaat voor het avontuur, kampeert in droge rivierbeddingen en kookt op een kampvuur. U vliegt met de helikopter over de savanne, verkent de natuur in een jeep, of maakt een voettocht door het oerwoud. Of u trekt resoluut de kaart van luxe en comfort: wilde dieren observeren vanuit een ligbad, slapen in weelderige lodges, en als afsluiter: ontspannen op een paradijselijk strand. U kiest. Spelen met contrasten, ongewone en verrassende suggesties: u krijgt wat u vraagt. Wij stellen het ideale programma voor u samen en voorzien het van een fijn gouden randje.

Droomvakantie

Advalorem geeft een meerwaarde aan uw safari, getuige hiervan de vele tevreden klanten. Bij ons hebt u een streepje voor: wij kijken ernaar uit om uw gedroomde safari uit te werken. Staat het niet op de website? Onze kennis is veel breder dan wat u hier leest of ziet, wij blijven graven tot we vinden waar u naar op zoek bent.

dromen.be

De wereld is natuurlijk groter dan alleen Afrika. Wilt u uw grenzen verleggen? Dan gidst Advalorem u naar het stukje aardbol dat u wilt verkennen. We grasduinen in ons eigen aanbod, of schakelen een van onze partners voor u in. Net als Advalorem garanderen zij u een onvergetelijke vakantie, boordevol authenticiteit en gouden herinneringen. Neem alvast een kijkje op de website van onze partner DROMEN.

Tevreden klanten

Welke bestemming er ook op uw vliegtuigticket staat, Advalorem belooft u een verbluffende vakantie. Daar staan onze reisexperts garant voor. Zij kruiden uw reis met hun ervaring en tips van locals. Dag in, dag uit speuren zij naar betoverende locaties, hartverwarmende verblijven en verborgen pareltjes. Die mixen ze tot een reis die u de rest van uw leven bijblijft. Check maar even bij onze vele tevreden klanten: zij genieten nog altijd na van de reis van hun leven.

CONTACTPAGINA

HAD U GRAAG EEN AFSPRAAK GEMAAKT VOOR UW VOLGENDE AVONTUUR?

Contacteer ons! We helpen u graag verder.

CONTACTPAGINA